Pau Torregrossa és elegit portaveu comarcal de Compromís a Agres

El màxim òrgan de la coalició reunit a Agres elegeix a Pau Torregrossa, ex- alcalde de la Torre de les Maçanes, com a portaveu comarcal.

Agres ha acollit el Congrés Comarcal de Compromís que ha triat a Pau Torregrossa i el seu equip per a conformar l’executiva de la formació. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del portaveu nacional del BLOC, Rafa Carbonell, i de la secretària d’Organització Amparo Piquer. L’equip que liderarà Compromís a l’Alcoià, El Comtat i les Foies està conformat per:

- Pau Torregrossa, portaveu comarcal
- Sergi Silvestre, secretari d’organització i finances
- Jordi Pla, secretari de comunicació
- Anna Délia Gisbert, secretària de municipalisme
- Eva Maria Guerrero, secretària de sectorials
- Joan Lluís Escoda, vocal de l’executiva
- Yaiza Ferrer, vocal de l’executiva
- Félix Moreno, vocal de l’executiva i representant dels VERDS-EQUO
- Carles Sansalvador, vocal de l’executiva i representant d’Iniciativa del Poble Valencià
- Amparo Monllor, vocal de l’executiva i representant de GENT DE COMPROMÍS
- Juan Silvestre, vocal de l’executiva i representant de JUNTS PER AGRES
- Ivan Jordà, vocal de l’executiva i representant de JOVES PV-COMPROMÍS


El Congrés Comarcal ha començat amb l’intervenció de l’amfitrió i alcalde d’Agres, Josep Manel Francés, que ha destacat la importància del món rural i ha reivindicat la seua major rellevància en la gestió de les diferents institucions.

Acte seguit, el portaveu comarcal fins al moment, Pep Jordà, ha exposat l’informe de gestió del seu mandat durant aquests 4 anys liderant la formació valencianista a la

comarca. També ha sigut el torn de Vicent Molina per explicar el seu treball al capdavant de l’àrea d’organització i finances.

A continuació ha estat el torn d’escollir el nou equip liderat per Pau Torregrosa. El nou portaveu comarcal de la coalició ha explicat les línies bàsiques de la seua gestió per als propers anys i ha incidit en què “Compromís és clau per al progrés i per al futur dels nostres pobles i de la nostra comarca. El treball de baix cap a dalt, d’escoltar a la gent i portar les seues reivindicacions a les institucions és la nostra forma d’actuar en política”.

Per finalitzar aquest conclau de la formació valencianista, han intervingut Amparo Piquer (secretària d’organització nacional) i Rafa Carbonell (portaveu nacional del BLOC).