La Plataforma per a reindustrilització Terrotoria es reuneix a Ontinyent amb Arturo León, nou secretari general de CCOO PV

El nou secretari general de CCOO PV va visitar el 13 de juliol el nostre territori, mantenint una reunió amb les patronals de l’Alcoià-Comtat, Vall d’Albaida, i la Foia de Castalla (FEDAC, COEVAL IBIAE). L’encontre va tindre lloc a la seu de COEVAL a Ontinyent.
En la reunió vàrem transmetre les preocupacions de cadascuna de les parts, on coincidirem en que el tema de la infrafinanciació es més que evident i dificulta molt els projectes de desenvolupament a portar a terme. En política territorial es necessari que es tinga en compte les necessitats dels nostres pobles i comarques, com ara les infraestructures per revitalitzar i millorar el tren Alcoi-Xàtiva, l’energia o l’adequació dels nostres polígons. Totes són qüestions fonamentals per al creixement econòmic i social de les comarques.
En aquesta reunió de presentació entre les direccions patronals i del sindicat, Arturo León va incidir especialment en la necessitat dels increments dels salaris, tota vegada que està millorant l’economia i les empreses comencen a recuperar-se. L’ocupació ha de ser de més qualitat i eixa recuperació ha de veure’s reflectida en ocupació estable i amb drets.
Es mostrà el ferm compromís de col•laboració des de les parts que legítimament representem per tal de millorar totes les qüestions que ens preocupen i que podem ajudar a canviar les situacions que no ens agraden.
A la reunió assistiren, per part de la representació patronal, COEVAL, amb el seu president Javier Cabedo, Rafa Pla i Vicent Donat. D’IBIAE el seu director, Héctor Torrente, i per FEDAC el seu president Pablo de Gracia. Quant a CCOO, una delegació encapçalada per Arturo León, secretari general de CCOO PV i Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals.