Ibi celebra de nou el 9 d'octubre, Dia de la Comunitat Valenciana

Ibi celebrarā el 9 d'octubre amb una programaciķ destinada a mostrar part del folklore i la cultura valenciana. Tal i com es va fer l'any passat, el gros de la festa tindrā lloc al carrer 9 d'octubre.

A les 10:00h, al salķ de Plens de l'Ajuntament es cel•lebrarā un acte institucional i, a continuaciķ, hi haurā una cercavila pels carrers d'Ibi a cārrec de Castell Vermell d'Ibi.

A partir de les 11:00h tindrā lloc el tradicional Concurs de Paelles. Tots els que vulguen participar hauran de comunicar-ho a l'oficina d'Informaciķ de l'Ajuntament en horari de matí, de 8:00h a 15:00h, o a la seu de l'associaciķ del barri L'Esperanįa-Reis Mags, al carrer La Vía, dijous de 16:00h a 19:00h i divendres de 19:00h a 21:00h, abans del 5 d'octubre.

Com es costum, els ingredients per a concursar aniran a cārrec del consistori: arrōs, carn i oli, així com taules i cadires. També hi hauran tres premis de 200, 150 i 100 euros a les tres millors paelles.

Durant tota la jornada al Carrer Nou d'octubre hi haurā música ambient, actuacions del Grup de Danses d'Ibi i els xicotets podran gaudir de diverses activitats.

Per altra banda, el divendres 6 d'octubre s'impartirā a l'Arxiu Municipal, a les 19:30h, la conferčncia “El Corredor Meditarreni, una infraestructura imprescindible per a Ibi”, a cārrec de Lluís Catalā Oltra, professor de Sociologia de la Universitat d'Alcant. L'acte estā organitzat per l'Associaciķ Cultural “El Teix” i l’entrada és lliure.