Naix un nou partit polític a Ibi – SOM IBI

Som Ibi es defineix com un partit progressista, convençut de que les verdaderes transformacions deuen començar de baix cap a dalt

El poble d’ibi compta amb un nou projecte polític de caràcter local.
Este partit sorgeix de la inquietud i la il•lusió d’un grup de veïns i veïnes d’Ibi, compromesos amb la societat i amb ganes de millorar tots aquells aspectes relacionats amb el municipi.

Som Ibi es defineix com un partit progressista, convençut de que les verdaderes transformacions deuen començar de baix cap a dalt, tenint els municipis un paper fonamental per a l’evolució de la societat a nivell general. Per aquest motiu, han apostat pel desig de construir alternatives, on la col•laboració de de tots els iberuts i totes les iberudes siga el motor que impulse les seues polítiques.

Compromesos amb els moviments que estan transformant la nostra societat, consideren que és imprescindible continuar avançant cap a una millora dels drets de totes les persones, creant una realitat, més justa i equitativa.

Aposten per polítiques que respecten la diversitat cultural del nostre municipi i fomenten la integració activa de totes les persones. Preocupats també pel patrimoni local, estan convençuts de que és necessari gestionar de manera eficaç la seua recuperació i conservació. Igualment, pensen que és urgent treballar per la protecció del medi ambient i defenen un tipus de indústria moderna, competitiva i sostenible. Creuen en la importancia de donar suport als joves en el seu desenvolupament social i Intel.lectual, així com als nostres majors, en la defensa dels seus drets que tant han lluitat per conseguir.

Des de la formació ens informen de que ja estan treballant per a elegir als càrrecs directius i confeccionar el seu programa, en el que les idees i propostes de tot aquell que desitge col•laborar seran benvingudes, tenides en compte i dutes a debat.

Joan Josep Sarrió, Jaume Sarrió, Agnès Guillem, Aitana Gandia, Raül Rico, Xima Perpinyà, Carles Yusà,